Resultaten voor verloskundige ijsselmonde

verloskundige ijsselmonde
Verloskundigen Praktijk IJsselmonde Rotterdam.
Er zijn nog geen waarderingen. Klachten over uw behandeling? Lees hier hoe u uw klacht kunt melden. Er zijn 5 specialisten werkzaam bij deze locatie, waaronder.: Zorginstelling Verloskundigen Praktijk IJsselmonde, Rotterdam. Zorginstelling Verloskundigen Praktijk IJsselmonde, Rotterdam. Zorginstelling Verloskundigen Praktijk IJsselmonde, Rotterdam.
Verloskundigen IJsselmonde Startpagina Facebook.
Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies. Meer informatie, zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen, vind je hier: Cookiebeleid. E-mail of telefoon. Bekijk meer van Verloskundigen IJsselmonde op Facebook.
ECLINLGHDHA2015712, Gerechtshof Den Haag, 200.160.907-01.
de maatschap Verloskundige Praktijk IJsselmonde., gevestigd te Rotterdam., verweerster in hoger beroep., hierna te noemen: IJsselmonde., van Dis te Utrecht. Bij beroepschrift met producties, ingekomen ter griffie op 9 december 2014, is verzoekster in hoger beroep gekomen van de door de kantonrechter Rotterdam, zitting houdende te Rotterdam hierna: de kantonrechter, tussen partijen gegeven beschikking van 10 september 2014.
Verloskundigenpraktijk IJsselmonde Voor vertrouwde zorg.
Dit betekent dat de jouw zorgverzekering 100% van de verloskundige zorg direct aan ons vergoedt. Dinsdag 5 januari 2018 start er weer een cursus zwangerschapsyoga. Er zijn nog een aantal plekjes beschikbaar. Je kunt je aanmelden bij de assistente. Voor andere data klik hier. Op woensdag 14 maart 2018 geven wij weer een voorlichtingsavond over de bevalling in samenwerking met Verloskundigenpraktijk IJsselmonde, Zuidwijk en Nieuw Leven.
Verloskundige zorg Centrum Vrouw Centraal.
De verloskundigenpraktijken IJsselmonde, Zuidwijk en Nieuw Leven, Fysiotherapie Rotterdam, Star-MDC en Diëtistenpraktijk Gezond Verstand werken in één centrum samen. Wie zijn wij? Aan het centrum zijn 3 verloskundigen praktijken verbonden met elk hun eigen verzorgingsgebied. De verloskundige begeleidt jullie vanaf het moment dat er een kinderwens bestaat tot 6 weken na de bevalling.
Verloskundigenpraktijk IJsselmonde Gezondheidszorg Beverwaard.
Mocht u vragen hebben kunt u telefonisch contact opnemen met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda. Indien u niet op de afspraak verschijnt krijgt u een factuur voor het bedrag van 10.,

Contacteer ons