Meer resultaten voor verloskundige amsterdam west

verloskundige amsterdam west
Verloskundigen de De Baarsjes, Bos Lommer Amsterdam.
1055 ED Amsterdam. SPOED: 06 51387763. Inschrijven Enqute SPOED: 06 51387763. Verloskundigen de Baarsjes Bos en Lommer, voorheen Vroedvrouwen Magalhaensplein, bestaat uit een team van vier verloskundigen. Tijdens je zwangerschap zul je ons allemaal leren kennen. Een persoonlijke benadering en het opbouwen van een vertrouwensband vinden wij belangrijke aspecten van de verloskundige zorg.
51 verloskundepraktijken in Amsterdam.
51 verloskundepraktijken in Amsterdam. Op dit moment zijn er binnen ZorgkaartNederland 51 verloskundepraktijken in Amsterdam bekend. Het gemiddelde cijfer van alle verloskundepraktijken in Amsterdam is een 8.8 op basis van 510 waarderingen. Het gemiddelde cijfer van alle verloskundepraktijken in Nederland is een 8.9.
Verloskunde in West.
Hans Frankfurthersingel 218, 1060 TP. Email: contact@veiligegeboorte.nl Website: veiligegeboorte.nl. Anke van den Bergh: Verloskundige in Amsterdam Locaties.: Huisartsenpraktijk Meijman Pijbes, Tussen Meer 86, 1069 DS. Het Meervoud, August Allebeplein 11, 1062 AA. Fysiotherapie praktijk A'dam' West, Rijswijkstraat 10, 1062 EE.
verloskundigen Amsterdam-West, Badhoevedorp.
Op maandagochtend houden wij ook spreekuur in Gezondheidscentrum Pieter Caland aan de Pieter Calandlaan 341. MijnVroedvrouw biedt zorg aan zwangeren uit Amsterdam West, Amsterdam Nieuw West en Badhoevedorp. Woon je in een ander stadsdeel, dan kun je altijd informeren of we ook in jouw gebied verloskundige zorg verlenen.
Vroedvrouwen in Amsterdam west.
De echos worden gemaakt op de Pieter Calandlaan 101, hetzelfde adres als de verloskundige praktijk. Neem contact op! Wij zijn er dag en nacht voor je d.m.v. het spoed nummer. Bevallingen, bloedverlies, buikpijn of andere dringende vragen? Voor het maken van een afspraak kan je ons bellen op 020-6151047. Medisch Centrum Amsterdam West.
Geboorte in Praktijk De verloskundige in Amsterdam met tijd aandacht.
Wij zijn Geboorte in Praktijk: twee hechte teams van drie verloskundigen in Amsterdam. We hebben locaties in Oost, West en het Centrum. Door te werken in kleine teams hebben wij de tijd voor je, luisteren naar je en passen continu onze zorg aan op jouw behoeften. Met liefde en kennis komen we graag naast je staan de komende maanden! Bij Geboorte in Praktijk krijg je persoonlijke begeleiding van zwangerschap bevalling en kraambed. Wij bieden iedere zwangere.: Je vaste verloskundige tijdens de zwangerschap.
Geboortecentrum Amsterdam Verloskundige Amsterdam West.
Zo heeft Tamani Zamani een week geflogd voor Vrouw van de Telegraaf om een kijkje te geven in het leven van een verloskundige bij het Geboortecentrum. Verloskundige Amsterdam West Keuze vrijheid. Jij als zwangere en je partner staan bij ons centraal.
Verloskundigenpraktijk Vondelpark: zwanger! in verwachting! baby! Geboortezorg in Amsterdam Oud-West Amsterdam Zuid.
1054 VH Amsterdam. 06 524 789 53. 020 772 83 66. Aanmelden eerste afspraak.: dagelijks 10u 20u.: 06 524 789 53. dagelijks tussen 13u 14u, voor verzetten van afspraken en niet dringende vragen. many things that count., can not be counted. Je bent zwanger: Gefeliciteerd! Een spannende periode breekt aan. De verloskundige is de deskundige bij uitstek om al je vragen rond zwangerschap, bevalling en kraamperiode te beantwoorden.
Vroedvrouwenpraktijk van der Hoopstraat Welkom.
Wij bieden verloskundige zorg in Amsterdam West in de volgende gebieden: Westerpark Staatsliedenbuurt en Spaarndammerbuurt, Houthavens, Centrum, Bos en Lommer, Oud West, de Baarsjes en Slotermeer. Met een aantal andere vroedvrouwenpraktijken in Amsterdam West hebben wij ons eigen echocentrum op de Ite Boeremastraat.

Contacteer ons