Resultaten voor verloskundige eindhoven

verloskundige eindhoven
Welkom Verloskundigenpraktijk Gestel Strijp.
Deze site geeft je informatie over kinderwens zwangerschap bevalling en kraamtijd. Daarnaast kun je er specifieke informatie vinden over onze verloskundigenpraktijk. In april zijn we gestart met Centering Pregnancy een nieuwe manier van verloskundige zorg! We zijn één van de eerste praktijken in Eindhoven die hiermee aan de slag gaan. Ben je benieuwd of dit ook wat voor jou is klik dan hier voor meer informatie. Goed om te weten. Onze spreekuurdagen zijn maandag tot en met donderdag. Er is ook wekelijks een avondspreekuur op woensdag. We maken zelf echos. We hebben een tweede spreekuurlocatie in Gestel op het Kastelenplein. We hebben hier spreekuur op woensdagochtend. Mocht dit makkelijker voor je zijn dan horen wij dat graag! We doen ons best deze site zo volledig en actueel mogelijk te houden.
Verloskundigen Tongelre.
Wij willen je daar graag in begeleiden. Zodra je weet dat je zwanger bent kun je je direct aanmelden bij onze praktijk. Waarom kies je voor onze praktijk? Voor direct contact met de dienstdoende verloskundige bel 06-21531010. Keuze tussen klassieke individuele zorg of centering pregnancy. We zijn de meeste ervaren CP praktijk van Eindhoven en starten nu onze 11e groep. Echo en anticonceptiespreekuur bij ons op de praktijk. Kijk voor meer informatie op Echo Eindhoven. Laat een reactie achter.
Over Verloskunde. Verloskunde Catharina Ziekenhuis.
Na een voorlichtingsavond weet je precies wat je kunt verwachten als je bevalt in het Catharina Ziekenhuis. We draaien twee korte films over bevallen en u kunt vragen stellen aan de klinisch verloskundige de gynaecoloog de lactatieverpleegkundige en de obstetrisch verpleegkundige. Elke donderdagmiddag is er van 13.30 15.00 uur een groepsvoorlichting voor zwangeren die onder controle zijn in het Catharina Ziekenhuis. De voorlichting wordt gegeven in een groep van maximaal 8 vrouwen. De partner mag meekomen. De voorlichting staat in het teken van de voorbereiding op de bevalling. Onderwerpen die aan bod komen. rondleiding op de afdeling Verloskunde. Zwangerschap en bevalling zijn spannende gebeurtenissen.
Welkom Clair de Lune Midwivery Practice.
Welkom op de site van verloskundigenpraktijk Clair de Lune in Eindhoven. Wij zijn verloskundigen in het noorden van Eindhoven waar je terecht kan zodra je weet dat je zwanger bent óf bij kinderwens. Doordat Clair de Lune een kleinere praktijk is hebben wij een zeer persoonlijke benadering en kunnen we rustig de tijd voor je nemen om alle vragen te beantwoorden. Zo kunnen we je optimaal begeleiden tijdens je zwangerschap en de bevalling of dat nou thuis is of in het ziekenhuis in bed of in bad. Met onze eigen echoapparaat kunnen echo's gemakkelijk bij ons op locatie worden gemaakt.
Verloskundige praktijk de Boreling in Eindhoven Aalst en Waalre Homepagina.
Onze nieuwe website is online www.040verloskunde.nl. Mocht je vragen hebben over de fusie dan horen we het graag. De verloskundige van Eindhoven Aalst en Waalre! Verloskundigenpraktijk de Boreling en verloskundigenpraktijk t Noorden zijn op 1 februari gefuseerd en gaan samen verder onder de naam. Zoals voorheen blijven persoonlijke zorg op maat laagdrempeligheid de hoogste kwaliteit rust en kleine teams de belangrijkste prioriteit van 040verloskunde. Op deze website vind je informatie over onze praktijk wat we voor jullie kunnen betekenen en alle informatie die je maar kunt wensen rondom kinderwens zwangerschap bevalling kraamtijd de periode na je kraamtijd en over een miskraam.
Verloskundige Eindhoven.
Eindhoven Aalst en Waalre. Ben je zwanger of heb je een kinderwens en woon je in het noordelijke gedeelte van Eindhoven centrum Eindhoven Stratum Aalst of Waalre dan ben je van harte welkom bij 040verloskunde t Noorden en de Boreling. Alle wijken in noord eindhoven centrum en startum vallen binnen het werkgebied van Acht en Blixembosch tot Heesterakker en Woensel West. Je kunt je direct online aanmelden of telefonisch op 040 241 98 41 tijdens de spreekuurtijden.
Kinderrijk Meerhoven Verloskundige praktijk Eindhoven Veldhoven.
Wij begeleiden je hier graag bij. Maar ook kun je bij ons terecht als je een kinderwens hebt of op zoek bent naar een verloskundige die je begeleidt na een ziekenhuisbevalling. Kom dus gerust eens vrijblijvend kennismaken want vooral ook de spreekwoordelijke klik blijft belangrijk. PS Op deze website kun je al veel informatie vinden over zwanger worden zwanger zijn en de tijd na de bevalling. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op ook als je niet bij ons onder controle staat. DIRECT EEN AFSPRAAK MAKEN. Kinderrijk Meerhoven Verloskundige praktijk waardering 10.0.
Verloskundige Eindhoven 040verloskunde t Noorden en de Boreling.
echo's in eigen praktijk. bekken en bekkenbodem bijeenkomst. zorg van de hoogste kwaliteit. 040verloskunde De verloskundige van Eindhoven Aalst en Waalre! Wist je dat we ook Centering Pregnancy groepsconsulten hebben? Kies de zorg die bij jou past en vraag ernaar bij de assistente! Persoonlijke zorg op maat laagdrempeligheid de hoogste kwaliteit rust en kleine teams zijn de belangrijkste prioriteit van 040verloskunde. Op deze website vind je informatie over onze praktijk wat we voor jullie kunnen betekenen en alle informatie die je maar kunt wensen rondom kinderwens zwangerschap bevalling kraamtijd de periode na je kraamtijd en over een miskraam.
Verloskundige praktijk de Boreling in Eindhoven Aalst en Waalre Contact opnemen met onze verloskundigen.
We antwoorden altijd binnen 48 uur. Wil je je aanmelden voor het kinderwensspreekuur de zwangerschap of het kraambed dan kan dit via het aanmeldformulier. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag. Maandag Woensdag Donderdag Zaterdag. Huisartsenpraktijk Dr v Sambeek. Medisch Centrum Aalst MCA 2e etage. Als zwanger worden niet.
34 verloskundigen in Eindhoven.
Het gemiddelde cijfer van alle verloskundigen in Nederland is een 9.2. Toon kaart Sorting Naam. Gestel-Strijp Verloskundigen Praktijk Eindhoven. Gestel-Strijp Verloskundigen Praktijk Eindhoven. Gestel-Strijp Verloskundigen Praktijk Eindhoven. Gestel-Strijp Verloskundigen Praktijk Eindhoven. 040verloskunde t Noorden de Boreling Eindhoven Noord Eindhoven.

Contacteer ons