Zoeken naar verloskundige haarlem

verloskundige haarlem
Verloskundigen in Haarlem Zuid-West.
Verloskundigen in Haarlem Zuid-West. U zoekt verloskundigen in Haarlem Zuid-West? Dan bent u bij Verloskundigen Het Ooievaarsnest aan het juiste adres. Verloskundigenpraktijk Het Ooievaarsnest is ook werkzaam in Haarlem Zuid-West. Bij ons kan je terecht voor al je verloskundige zorg. Wij zijn een praktijk voor verloskunde echoscopie counseling en prenatale screening. Tijdens je zwangerschap zal je ons allen leren kennen zodat je een band met ons kunt opbouwen en altijd een vertrouwd gezicht aan je bed krijgt tijdens je bevalling en in het kraambed. Als verloskundigen begeleiden wij vrouwen tijdens hun zwangerschap bevalling en kraambed.
De Schoot Verloskundig Onderzoek Centrum Haarlem.
Je kunt bij ons terecht voor specialistische echos en prenatale screening. En voor betoverende beelden van grijpende handjes een gapend mondje alle voorpret die een pretecho je geeft. We maken echos op verwijzing van je verloskundige of op je eigen verzoek. Natuurlijk wil je de best mogelijke zorg voor jou en je kind. Die zorg biedt de Schoot. De Schoot is hét verloskundig expertisecentrum van Haarlem en omgeving opgericht door de vier verloskundigenpraktijken Aan het Spaarne Bolwerk Haarlem-Noord en Kleverpark. We werken volgens de laatste inzichten en met de nieuwste technieken in goede samenwerking met het Spaarne Gasthuis en het VUmc. Al 10 jaar lang 6 dagen per week. maak kennis met ons team. Jouw echo krijg je. van een gecertificeerde echoscopiste.
Verloskundigen Haarlem.
Toegang zorg voor jeugd Haarlem vanaf 2015. Handige links en apps. Aanmelden / wijzigen organisatiegegevens. Persoonlijke en professionele verloskundige zorg in regio Haarlem door een klein vast team van 4 verloskundigen. Het werkgebied beslaat Haarlem Aerdenhout Bloemendaal Heemstede Overveen. De Schoot Verloskundig Onderzoek Centrum. De Schoot is het eerstelijns verloskundig expertisecentrum van de verloskundigen in Haarlem en omgeving. De Schoot werkt nauw samen met huisartsen en gynaecologen van het VU medisch centrum in. Duo Praktijk voor Verloskunde Advies en Begeleiding locatie Haarlem. Verloskundigen aan het Spaarne locatie Antoniestraat. Verloskundige zorg in Haarlem. Verloskundigen aan het Spaarne locatie Athenestraat. Verloskundige zorg in Haarlem. Verloskundigen aan het Spaarne locatie Briandlaan.
Het Ooievaarsnest Verloskundigenpraktijk.
Barbara Laan Suzanne Naron Ngo Tjeck Sara Bouwmeester Suzanne Hers Heidi de Boer en Sahar Kapan. Barbara Laan Sara Bouwmeester en Suzanne Naron-Ngo Tjeck zijn ook echoscopisten. Bij ons kan je terecht voor al je verloskundige zorg. Wij zijn een praktijk voor verloskunde echoscopie counseling en prenatale screening. Tijdens je zwangerschap zal je ons allen leren kennen zodat je een band met ons kunt opbouwen en altijd een vertrouwd gezicht aan je bed krijgt tijdens je bevalling en in het kraambed. Als verloskundigen begeleiden wij vrouwen tijdens hun zwangerschap bevalling en kraambed. In deze gehele periode controleren wij je regelmatig en geven informatie en adviezen. Daarnaast zijn wij je eerste aanspreekpunt bij vragen en problemen. Wij begeleiden zowel thuis als in het ziekenhuis de normaal verlopende bevalling.
Verloskundigen aan het Spaarne Haarlem Heemstede en omstreken.
Wij hebben een goede samenwerking met de gynaecologen van het Spaarne Gasthuis. Hierdoor kunnen wij snel overleggen en doorverwijzen mocht dat in jouw geval wenselijk zijn. Zwanger en zoek jij persoonlijke verloskundige zorg in Haarlem of Heemstede? Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap. Wij bieden jou als aanstaande moeder en jouw ongeboren kindje passende verloskundige zorg. Wij zijn een kundig hecht bevlogen team van vier vaste verloskundigen. Wij hebben dezelfde passie zwangere vrouwen begeleiden tijdens hun zwangerschap bevalling en kraamtijd. Ben je zwanger en woon je in Haarlem Heemstede of omstreken? Meld je dan nu bij ons aan voor persoonlijke verloskundige kwaliteitszorg. Of je nu thuis wenst te bevallen of in het ziekenhuis bij ons is beide mogelijk. Maak nu een afspraak.
Verloskundigen Praktijk Onder De Linde Haarlem Verloskundigen Praktijk Onder De Linde.
Per heden introduceren wij een nieuw Zorgpakket BasiszorgPlus. Completere zorg dan elders maar zonder eigen bijdrage. KNOV Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen. BEN Beroepsvereniging Echoscopisten Nederland. VUmc Toezicht medische echoscopie. Rondom Zwanger Regionaal samenwerkingsverband verloskundige zorg.
Verloskundigenpraktijk Kleverpark Haarlem.
Woon je in Haarlem Heemstede Santpoort Bloemendaal Overveen of Aerdenhout dan willen wij je graag begeleiden gedurende je zwangerschap bevalling en kraamtijd. We werken vanuit een eenduidige visie maar met alle ruimte voor die van jou. Verloskundige zorg op maat. Wij bieden je een compleet zorgaanbod rondom kinderen krijgen. Wij zorgen voor medische en emotionele begeleiding bij kinderwens tijdens je zwangerschap bij de bevalling en in de kraamtijd. Wij verzorgen alle nodige en gewenste echos. Daarnaast bieden wij anticonceptiezorg.
15 verloskundigen in Haarlem.
Verloskundigen aan het Spaarne locatie Briandlaan Haarlem. Spaarne Gasthuis locatie Haarlem-Zuid Haarlem. Verloskundige praktijk Carine Hazelzet Haarlem. Verloskundigenpraktijk Het Ooievaarsnest locatie Haarlem Gezondheidscentrum Zuid-West Haarlem. Verloskundigenpraktijk Het Ooievaarsnest locatie Heemstede Heemstede. Verloskundigen aan het Spaarne hoofdlocatie Antoniestraat Haarlem.
Bolwerk Verloskundigenpraktijk Haarlem.
Wij hebben overdag spreekuur op maandag-dinsdag-donderdag-vrijdag. Avondspreekuur op maandag en woensdag. Spreekuur wordt gehouden op twee locaties. Verloskundigenpraktijk Bolwerk Staten Bolwerk 8 2011 ML Haarlem. Huisartsenpraktijk Leonard Springer Leonard Springerlaan 7 2031 TA Haarlem. Ons werkgebied beslaat Haarlem Aerdenhout Bloemendaal Heemstede Overveen Spaarndam Santpoort Vijfhuizen en Zandvoort. Je kunt je aanmelden vanaf 6 weken zwangerschap. Neem contact op met de praktijk of meld je aan via het webformulier.

Contacteer ons