Meer resultaten voor verloskundige praktijk alkmaar

verloskundige praktijk alkmaar
Verloskundigen Praktijk Alkmaar.
Tot het team Noordoost behoren; Judith van der Burg, Carola Rodenburg en Alwine Ages en tot het team Zuidwest behoren; Anja van den Beldt, Nicolette van der Voort-Pauw, Linda Bakkum en Hanneke Slagter. Graag verwelkomen wij u op één van onze locaties! Klik hier om naar de website te gaan van Verloskundigen Praktijk Alkmaar voor meer informatie.
Tom, Minke en Sylvia Partners in Verloskunde Alkmaar.
Wij hebben altijd plaats voor je, je hoeft niet eerst naar de huisarts. Wij werken in Alkmaar, Koedijk, Stompetoren, Grootschermer, Driehuizen, Zuid Schermer, Sint Pancras, Heiloo, Bergen, Egmond, Schoorl, Langedijk, Schermerhorn, Heerhugowaard, Oterleek, Ursem, Rustenburg. Staat je woonplaats er niet bij?
Ben je zwanger in Alkmaar, Langedijk of Niedorp? De Zon Verloskunde helpt je graag!
We hebben flexibele openingstijden, er is een verloskundige 24 uur per dag bereikbaar is. Jij en jouw kindje staan centraal! Nemen extra tijd tijdens onze spreekuren voor jou, zodat wij jou en jouw wensen goed leren kennen en nog beter kunnen helpen. Bieden echospreekuur op de praktijk.
Verloskundigen Praktijk Alkmaar.
In plaats van individuele korte afspraken met je verloskundige, ontvang je de zorg in een groep. Je hebt hierbij een veel actievere rol dan bij de reguliere zwangerschapszorg. Voor meer informatie klik hier. Daarnaast kun je natuurlijk ook kiezen voor de indiviuele zwangerschapszorg. Per 01-08-2016 houden wij ook spreekuur in Sint Pancras. Je bent van harte welkom bij Gezondheidscentrum de Vroonen, de Helling 23 in Sint Pancras. Daarnaast blijven wij natuurlijk ook in gezondheidscentrum de Mare en de Entree spreekuur houden. Je kunt bij ons ook terecht voor informatie over anticonceptie en het plaatsen van een spiraaltje. Neem gerust contact met ons op. We vertellen je er graag meer over. Cursus EHBO bij baby's' en kinderen. Schrijf je in voor de cursus EHBO bij baby's' en kinderen. Ontvang 5, korting via ons. Door de meeste verzekeringen gedeeltelijk vergoed. Verloskundigen Praktijk Alkmaar.
Verloskundigen Praktijk Alkmaar Startpagina Facebook.
Zo geprobeerd om Havo en VWO leerlingen bij te praten over het mooiste beroep ter wereld: verloskundige! Aan het enthousiasme te merken denk ik dat we ook in de toekomst nieuwe collegas kunnen blijven verwelkomen. Verloskundigen Praktijk Alkmaar heeft een link gedeeld.
29 verloskundigen in Alkmaar.
Verloskundigen Praktijk Alkmaar, locatie Noordoost, Alkmaar. Noordwest Ziekenhuisgroep, locatie Alkmaar, Alkmaar. 5 km 29. 10 km 47. 25 km 106. 50 km 355. 100 km 1089. Nog niet op deze site? Meld u nu aan! Meest gewaardeerde verloskundigen in Alkmaar. Laatst gewaardeerde verloskundigen in Alkmaar. Verloskundige Gilst, M.L.R.

Contacteer ons