Resultaten voor verloskundige aan het spaarne

verloskundige aan het spaarne
Verloskundigen Aan Het Spaarne Startpagina Facebook.
E-mail of telefoon. Je bent hier naartoe geleid vanaf de niet-officiƫle pagina: Verloskundige Praktijk aan het Spaarne. Bekijk meer van Verloskundigen Aan Het Spaarne op Facebook. Nieuwe account aanmaken. Bekijk meer van Verloskundigen Aan Het Spaarne op Facebook. Nieuwe account aanmaken.
Verloskundigen aan het Spaarne, hoofdlocatie Antoniestraat Haarlem.
Lees hier hoe u uw klacht kunt melden. Er zijn 4 specialisten werkzaam bij deze locatie, waaronder.: Zorginstelling Verloskundigen aan het Spaarne, hoofdlocatie Antoniestraat, Haarlem. Zorginstelling Verloskundigen aan het Spaarne, hoofdlocatie Antoniestraat, Haarlem. Zorginstelling Verloskundigen aan het Spaarne, hoofdlocatie Antoniestraat, Haarlem.
Verloskundigen aan het Spaarne Rondom Zwanger.
Daarmee ben jij verzekerd van de beste verloskundige zorg zonder eigen bijdrage. Eigen echocentrum: in ons eigen Verloskundig Onderzoek Centrum De Schoot kun je, als je daar behoefte aan hebt, ook terecht voor een vroege echo. Vraag onze assistente naar de mogelijkheden! Waarom verloskundigen aan het Spaarne?
Home Verloskundigen aan het Spaarne.
We have had wonderful experiences with Verloskundigen aan het Spaarne and I would highly recommend this practice to anyone. The care we received was professional, intimate and trusted." Goede ervaringen bij de begeleiding van beide zwangerschappen. 2 uitstekende thuisbevallingen zeer proffesioneel uitgevoerd. Niets meer dan lof voor alle lieve en geinteresseerde verloskundigen en assistentes. We kijken er met een fijn gevoel op terug." Een fijne praktijk met 4 lieve en professionele verloskundigen en een hele leuke receptioniste Iris die ook erg betrokken is geweest bij mijn zwangerschap. Tijdens de bevalling thuis moest ik met spoed naar het ziekenhuis, maar door de goede begeleiding van de verloskundige ben ik geen moment bang geweest en kijk ik er heel positief op terug.
Spreekuur Verloskundigen aan het Spaarne De Praktijk Heemstede: De Praktijk Heemstede.
Spreekuur Verloskundigen aan het Spaarne. Geniet van je zwangerschap, bij ons ben je in goede handen. Alles draait bij ons om jou. Jouw wensen, jouw gezondheid en een gezonde ontwikkeling van jouw kindje staan centraal bij alles wat wij doen. Ons verloskundige team bestaat uit 4 vaste verloskundigen en 1 vaste waarneemster die je afwisselend tijdens de controles ontmoet.
Verloskundigen Aan Het Spaarne Startpagina Facebook.
We zijn blij met jullie zorg voor onze zwangeren, barenden, kraamvrouwen, hun partner en babys. Verloskundigen Aan Het Spaarne. 5 mei om 1128.: Dag van de verloskundige: wij helpen jullie graag het vertrouwen te geven en te geloven in je eigen kracht! Verloskundigen Aan Het Spaarne.

Contacteer ons