Op zoek naar verloskundige praktijk sifra ede?

verloskundige praktijk sifra ede
Sifra, verloskundigen Ede e.o. Startpagina Facebook.
Mocht u, in welke zin dan ook, bezwaar hebben met mijn aanwezigheid dan kunt u dit altijd aangeven bij de verloskundige. Dit is geen enkel probleem. Ik heb veel zin in de komende week! Tot ziens in de praktijk. Sifra, verloskundigen Ede e.o.
Verloskundige praktijk Sifra Ontwerpstudio van der Valk.
Verloskundige praktijk Sifra Ede. 9 jaar geleden hebben we voor de Sifra verloskundigen in Ede een interieurontwerp voor de praktijk gemaakt. Omdat de praktijk is gegroeid was er behoefte aan een nieuwe ruimte en opnieuw werd Ontwerpstudio Van der Valk gevraagd voor het maken van het ontwerp van deze praktijk.
Sifra verloskundigen Ede e.o. Sociale kaart Ede.
Sifra is een verloskundigenpraktijk die al meer dan 25 jaar actief is binnen Ede, Bennekom, Lunteren, de Valk, Wekerom, Otterlo, Harskamp, Ederveen, de Klomp en omstreken. Eerst onder de naam Maatschap verloskundigen Ede e.o. en vanaf 2008 onder de naam Sifra.
Sifra, verloskundigen Ede en omstreken Ik zoek christelijke hulp.
Sifra, verloskundigen Ede en omstreken. Sifra, verloskundigen Ede en omstreken. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar als u gaat bevallen of er andere dringende zaken zijn. De zwangerschapscontroles gaan op afspraak. We hebben wekelijks spreekuur op diverse adressen in de hele gemeente Ede.: Harskamp, Wekerom en Otterlo. Woont u in het grensgebied Wageningen, Bennekom, ook dan bent u van harte welkom in onze praktijk. Kijkt u op onze website voor de adressen www.zwangerinede.nl. Alle verloskundigen zijn BIG geregistreerd en staan ingeschreven in het kwaliteitsregister van het KNOVKoninklijke Nederlandse organisatie voor verloskundigen. In onze praktijk verrichten we ook zelf de echo's. Een aantal collegae zijn hiervoor opgeleid. Onze praktijk is Borstvoeding gecertificeerd. Er is een kinderwens spreekuur. Er zijn 2 verloskundigen in onze praktijk die gecertificeerd coach zijn. Er zijn 2 versie kundigen in onze praktijk. Wijze van aanmelden. De verloskundige zorg in Nederland wordt vanuit het basispakket van de zorgverzekeraar vergoedt.
Sifra Verloskundigen in Ede, Lunteren e.o. Contactgegevens.
Borstvoedingsavond voor voedende moeders. Sifra verloskundigen Ede e.o. 6711 MA Ede. Praktijktelefoonnummer: 0318 651 556. Dienstdoend verloskundige: 0318 614 470. Bij geen gehoor: 0318 434 343 ziekenhuis Gelderse Vallei. Download de app voor Android of iOS. Facebook: Sifra, verloskundigen Ede e.o.
Sifra verloskundigen Ede e.o. Sociale kaart Ede.
Sifra verloskundigen Ede e.o. Verloskundige, echoburo of zwangerschapscoach. Sifra is een verloskundigenpraktijk die verloskundige zorg biedt in Ede, Bennekom, Lunteren, de Valk, Wekerom, Otterlo, Harskamp, Ederveen, de Klomp en omstreken. Spreekuren zijn er op diverse lokaties binnen de gemeente ede.
Sifra Verloskundigen in Ede, Lunteren e.o.
In 2008 betrokken we ons eigen praktijkpand in Ede en was de tijd rijp voor een nieuwe naam. Sifra is de eerst met naam genoemde verloskundige in onze geschiedenis. Zij oefende haar vak uit met zorg en toewijding. Met diezelfde toewijding willen wij ook ons vak uitoefenen en zorgen voor onze cliƫnten. Op deze site vindt u informatie over onze verloskundigenpraktijk, achtergrondinformatie, meer over de verschillende verloskundigen, verschillende disciplines binnen onze praktijk, nuttige tips, adviezen en ons cursusaanbod.
11 verloskundigen in Ede.
Sifra Verloskundigen Ede e.o, Ede. 5 km 15. 10 km 35. 25 km 140. 50 km 531. 100 km 1545. Nog niet op deze site? Meld u nu aan! Meest gewaardeerde verloskundigen in Ede. Laatst gewaardeerde verloskundigen in Ede. Verloskundige Klont, A.M.
Sifra Verloskundigen in Ede, Lunteren e.o. Wie zijn wij.
Op 11 Juni 1986 ben ik geboren in Ede. Mijn studie heb ik gedaan op de verloskundige academie te Groningen en in Juli 2009 ben ik afgestudeerd. Het eerste jaar na mijn afstuderen heb ik veel gewerkt in omgeving Amersfoort en Leusden. Vanaf 2010 kon ik aan het werk bij Sifra. Een praktijk in de omgeving waar ik ben opgegroeid en waar ik het erg naar mijn zin heb!

Contacteer ons