Zoeken naar verloskundige utrecht oost

verloskundige utrecht oost
Verloskundigenpraktijk Utrecht-Oost Utrecht.
Heel tevreden over de zorg van Utrecht Oost! Betrokken dames die altijd voor je klaar staan. Vragen en zorgen worden altijd serieus genomen en ze doen er alles aan je goed en rustig door je. 22 december 2017 Goedgekeurd door de redactie.
Verloskundige Gezondheidscentrum Hoograven Utrecht.
3523 XZ Utrecht. 030 288 02 92. Saltro / Bloed prikken. In Gezondheidscentrum Hoograven zit de verloskundigenpraktijk Utrecht-Oost. Als u zwanger bent mag u rechtstreeks een afspraak maken met de verloskundige. U hoeft niet eerst een afspraak te maken met uw huisarts.
Verloskundigen Utrecht-Oost: van zwangerschap tot en met kraambed in Oost, Zuid en Bunnik. oa Schildersbuurt Veemarkt Oudwijk Hoograven Wittevrouwen B.
Marloes en Lisette zijn naast verloskundige ook echoscopiste en maken in die rol ook de termijnecho, indien gewenst een vroege echo en eventueel een liggingsecho. Naast de echo's' bij ons op de praktijk werken we samen met het Echobureau Utrecht. Zij maken 20 weken echo's' en zonodig andere echo's. Voorlichtingsavond Utrecht Oost.
Zwanger in Utrecht Verloskundigen Kring Utrecht Verloskundigen in de regio.
Bloemstraat 65A 3581 WD Utrecht. Oud Wulvenlaan 6 3523 XZ Utrecht. Langstraat 4B 3981 EV in Bunnik. Ben je zwanger of denk je erover om zwanger te worden? Verloskundigenpraktijk Utrecht Oost begeleidt je graag tijdens deze bijzondere periode in je leven.
Verloskundigenpraktijk Utrecht-Oost Startpagina Facebook.
9 april 2018. Heel tevreden over de zorg van Utrecht Oost! Betrokken dames die altijd voor je klaar staan. Vragen en zorgen worden altijd serieus genomen en ze doen er alles aan je goed en rustig door je zwangersch ap te begeleiden.

Contacteer ons