Resultaten voor verloskundige gouda

verloskundige gouda
12 verloskundigen in Gouda.
5 km 13. 10 km 31. 25 km 249. 50 km 793. 100 km 1383. Nog niet op deze site? Meld u nu aan! Meest gewaardeerde verloskundigen in Gouda. Laatst gewaardeerde verloskundigen in Gouda. Verloskundige Houtsmuller, H.M. Verloskundige Houtsmuller, H.M.
Verloskundigen in Gouda Brabbels.
Verloskundigenpraktijk Gouda, praktijk Neeltje. Verloskundigenpraktijk Gouda, praktijk Neeltje. Elizabeth Wolffstraat 1. 2806 PJ Gouda. Nog geen foto's!' Bekijk de vermelding van Verloskundigenpraktijk Gouda, praktijk Neeltje. Een verloskundige toevoegen? Als je een verloskundige kent voeg deze dan gratis toe op Brabbels!
Verloskundigen praktijk Gouda Medisch bedrijf Gouda 9 recensies 64 foto's' Facebook.
Plaatsen Gouda Verloskundigen praktijk Gouda. Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. Sinds 1 januari 2017 vergoeden zilveren kruis en VGZ het plaatsen van een spiraal door je verloskundige. Verloskundigen praktijk Gouda plaatst 8-10 wkn na je bevalling de mirena en koperspiraal.
Naar de verloskundige Centrum Jeugd en Gezin Gouda.
Ben ik zwanger? Naar de verloskundige. Nadenken over borstvoeding. Stel je vraag! Bel: 088 254 23 84. CJG Gouda West. Gezondheidscentrum Korte Akkeren. Constantijn Huygensstraat 121C. 2802 LV Gouda. CJG Gouda Noord. 2805 CA Gouda. CJG Gouda Oost. 2806 JM Gouda.
Verloskundigen Praktijk Gouda Caatje.
Binnen deze periode ontvang je van ons bericht wat we hebben gedaan met je klacht. Als je er met de verloskundige en de bemiddeling van de klachtenfunctionaris niet uit komt, kun je je klacht voorleggen aan de Geschilleninstantie Verloskunde. Deze onafhankelijke instantie onderzoekt en beoordeelt of de klacht gegrond is. Zij doet hierover een bindende uitspraak. Kijk voor meer informatie op geschilleninstantieverloskunde.nl. Spreekuurdagen en locatie. Wij houden spreekuur in onze praktijk aan de Ronsseweg 3b van maandag tot en met vrijdag. We streven ernaar om iedere week ook een avondspreekuur te houden. Op dinsdagochtend houden wij ook spreekuur in Medisch Centrum Reeuwijk. ma t/m do: 8.30 12.30. ma: 18.00 21.00. WANNEER BEL JE DE. AANGIFTE, ERKENNING EN GEZAG. info huis van de stad Gouda.
Welkom bij In Zwang Gouda.
Alles over zwangerschap en zwanger worden. In Zwang is het samenwerkingsverband van verloskundigen uit de regio Gouda en de gynaecologen uit het Groene Hart Ziekenhuis. Sinds 2006 worden tijdens de zwangerschap alle medische echos uit de regio Gouda bij In Zwang gemaakt en sinds 2014 kun je bij ons ook terecht voor het maken van een pretecho.
Verloskundigen Praktijk Gouda NIEUWS.
Ben je zwanger en woon je in Gouda, Reeuwijk, Moordrecht, Gouderak of omgeving? Dan ben je van harte welkom bij de verloskundigen van Antje, Caatje of Neeltje. Wij vormen samen Verloskundigenpraktijk Gouda. Naast spreekuren in Gouda houden wij ook spreekuur in Reeuwijk en in Moordrecht.
Verloskunde Groene Hart Ziekenhuis.
Door het samenwerkingsverband InZwang is het Groene Hart Ziekenhuis direct op de hoogte van uw gegevens die bekend zijn bij de verloskundige in de wijk. Mocht u voor of tijdens uw bevalling toch moeten worden opgenomen in het ziekenhuis, heeft u direct de beste zorg aan het bed. Het Groene Hart Ziekenhuis organiseert Centering Pregnancy. Met Centering Pregnancy komen vrouwen, die in dezelfde periode uitgerekend zijn, in groepsvorm bijeen en krijgen zij een actieve rol toebedeeld in het zorgproces. Deze methode kan bijdragen aan minder vroeggeboortes. Als u bent doorverwezen door uw huisarts, kunt u een afspraak maken in ons ziekenhuis. Afhankelijk van uw klachten wordt u ingedeeld bij één van de specifieke spreekuren. U kunt hiervoor contact opnemen met de polikliniek Gynaecologie/Verloskunde in Gouda.
Verloskundigen Praktijk Gouda Neeltje.
Als je er met de verloskundige en de bemiddeling van de klachtenfunctionaris niet uit komt, kun je je klacht voorleggen aan de Geschilleninstantie Verloskunde. Deze onafhankelijke instantie onderzoekt en beoordeelt of de klacht gegrond is. Zij doet hierover een bindende uitspraak. Kijk voor meer informatie op geschilleninstantieverloskunde.nl. ma t/m do: 8.30 12.30. ma: 18.00 21.00. WANNEER BEL JE DE. AANGIFTE, ERKENNING EN GEZAG. info huis van de stad Gouda.

Contacteer ons