Resultaten voor verloskundige zoetermeer

verloskundige zoetermeer
Embé Verloskundigen Zoetermeer.
Jouw verloskundige in Zoetermeer en omstreken. Neem vrijblijvend contact op. Embé Verloskundigen Zoetermeer. Graag begeleiden wij je tijdens deze bijzondere periode. Samen met jou en je partner zetten we het pad uit om jullie te begeleiden naar de komst van jullie kind.
Verloskundigenpraktijk Embé Zoetermeer.
Klachten over uw behandeling? Lees hier hoe u uw klacht kunt melden. Er zijn 4 specialisten werkzaam bij deze locatie, waaronder.: Zorginstelling Verloskundigenpraktijk Embé, Zoetermeer. Zorginstelling Verloskundigenpraktijk Embé, Zoetermeer. Zorginstelling Verloskundigenpraktijk Embé, Zoetermeer. Bekijk alle specialisten. Alle verloskundepraktijken in Zoetermeer.
Hoe een verloskundige kiezen? woon in Zoetermeer Zwangerschapspagina. Hoe een verloskundige kiezen? woon in Zoetermeer Zwangerschapspagina.
Maar ja, als ik in Zoetermeer een verloskundige wil, dan moet ik wel in het Lange Land bevallen. Hoe vaak moet je eigenlijk naar een verloskundige? @Shaddixxx: zal eens kijken naar de site van Partera, lijkt me inderdaad fijn om naar zo'n' spreekuur te kunnen om een indruk op te doen van hoe het er is.
9 verloskundelocaties in Zoetermeer solvo.
Bovenmaas Prenataal Zoetermeer. Verloskundig Centrum Partera. Verloskundig Centrum Partera. Verloskundig Centrum Partera. Een verloskundige begeleidt je voor, tijdens en na een bevalling. Ook kun je bij een verloskundige terecht als je nog niet zwanger bent maar het wel graag wil worden.
Verloskundigenpraktijk Kéita Zoetermeer.
2712 AB Zoetermeer. Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier. Er zijn 5 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen. Deel dit profiel met anderen. Gemiddeld waarderingscijfer per jaar. Toelichting Dit is het gemiddelde cijfer per jaar, en het totaal aantal waarderingen dat deze zorgaanbieder kreeg. Indien er een jaar ontbreekt, dan zijn er in dat jaar geen waarderingen geplaatst. 23 augustus 2017 Goedgekeurd door de redactie. Wij hadden het idee dat een eerste afspraak bij de verloskundige een speciale belevenis zou zijn.
Partera Zoetermeer Home Partera Zoetermeer.
Wie zijn wij? Verloskundig centrum Partera Zoetermeer. Waar houden we spreekuur? Like ons op Facebook. Jouw zwangerschap, onze zorg! Samen brengen we zorg tot leven. Kom langs voor informatie! Al je echo's' bij ons in de praktijk. Wie zijn wij?
Embe verloskundigen Zoetermeer Startpagina Facebook.
woensdag 9 mei van 19.45 20.15. Iedereen is weer van welkom op de Gaardedreef om even te komen luisteren naar jullie kindje. Embe verloskundigen Zoetermeer. 5 mei om 052.: Het lijkt toepasselijk; Op nationale Bevrijdingsdag is het ook internationale dag van de verloskundige!
Kéita Verloskundigenpraktijk Zoetermeer.
Tips voor papa's! Kies het weeknummer van jouw zwangerschapsduur en lees alles over jouw lichaam, de ontwikkeling van je kind en praktische zaken die op dit moment belangrijk zijn. Kies een week.: Welkom op onze website! Verloskundigenpraktijk Kéita biedt zorg aan cliënten in Zoetermeer, Benthuizen en de nabije omgeving.
Verloskunde.
Dit houdt in dat alle medewerkers van de afdeling Verloskunde en Kindergeneeskunde geschoold zijn om uw borstvoeding zo optimaal mogelijk te begeleiden. Het verloskundige samenwerkingsverband van Zoetermeer organiseert 11x per jaar een informatieavond. Deze wordt de ene maand gegeven op de woensdagavond op een andere locatie in Zoetermeer en de andere maand op donderdag in de Toneelzaal van het LangeLand Ziekenhuis.
8 verloskundigen in Zoetermeer.
Cijfer hoog laag. Cijfer laag hoog. Aantal waarderingen hoog laag. Aantal waarderingen laag hoog. Verloskundigenpraktijk Embé, Zoetermeer. Verloskundigenpraktijk Kéita, Zoetermeer. Verloskundig Centrum Partera, Zoetermeer. Verloskundigenpraktijk Kéita, Zoetermeer. Verloskundigenpraktijk Embé, Zoetermeer. Verloskundig Centrum Partera, Zoetermeer. Verloskundigenpraktijk Embé, Zoetermeer. Verloskundigenpraktijk Embé, Zoetermeer.

Contacteer ons