Op zoek naar verloskundige amsterdam zuidoost?

verloskundige amsterdam zuidoost
Verloskundige in Amsterdam-Zuidoost Verloskundigenpraktijk Bijlmermeer Kraaiennest solvo.
Verloskundigenpraktijk Bijlmermeer is een verloskundigenpraktijk met meerdere vestigingen in Diemen en Amsterdam Zuidoost. De vestiging Kraaiennest bevindt zich in Amsterdam Zuidoost. De werkzame verloskundigen bieden moeder, partner en baby hier zo compleet mogelijke zorg: vanaf de eerste controle tot na de bevalling.
EVAA Eerstelijns Verloskundigen Amsterdam Amstelland: Amsterdam Zuid, Zuid-Oost, West Noord, Centrum en Amstelland.
In de geboortezorg is de casemanager een nieuw begrip.In Amsterdam is het overgrote deel van de VSV's' het erover eens dat de eerstelijns verloskundige het meest geschikt is voor de rol van casemanager. Het onderzoek van Carola Groenen, dat werd gepubliceerd in het tijdschrift Midwifery, ondersteunt deze zienswijze.
Verloskundigenpraktijk Bijlmermeer, locatie Kraaiennest Amsterdam.
Er is 1 waardering. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen. Klachten over uw behandeling? Lees hier hoe u uw klacht kunt melden. Er is 1 specialist werkzaam bij deze locatie.: Zorginstelling Verloskundigenpraktijk Bijlmermeer, locatie Kraaiennest, Amsterdam. Alle verloskundepraktijken in Amsterdam.
Verloskundecentrum NOVA Amsterdam. Verloskundecentrum NOVA Amsterdam.
Wij hebben locaties in Amsterdam Oost, Esplanade de Meer, Diemen, IJburg en Zeeburgereiland. 020 495 22 61. Locatie van Swinden.: 020 665 55 42. 06 10 33 06 50. Locatie van Swinden.: 06 54 73 26 80. Schrijf je direct in. Spreekuur in de meer. We hebben er een nieuwe spreekuurlocatie bij. Sinds 1 april 2018 doen wij op woensdagochtend spreekuur bij Fysiopraktijk de Meer. Heb je interesse om hier je vervolgcontroles te doen laat dit dan weten aan onze verloskundige of assistente.
Route Verloskundigenpraktijk Bijlmermeer.
Kraaiennest 73, Bijlmer-Oost, Amsterdam. ATLAS ARENA Gebouw afrika Hoogoorddreef 9. 1101 BA Amsterdam Zuidoost. tegenover bus en metrostation ARENA. Dalsteindreef 141, nabij metrostation op de Campus. Ouder en Kindcentrum. Bijlmerdreef 1005c, Bijlmer-Oost, Amsterdam. Voor spoedgevallen en bevallingen: 06 55 37 37 37.
Verloskundigenpraktijk Bijlmermeer, locatie Bijlmerdreef Amsterdam.
Er is 1 waardering. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen. Klachten over uw behandeling? Lees hier hoe u uw klacht kunt melden. Er is 1 specialist werkzaam bij deze locatie.: Zorginstelling Verloskundigenpraktijk Bijlmermeer, locatie Bijlmerdreef, Amsterdam. Alle verloskundepraktijken in Amsterdam.
Welkom op de site van Verloskundigenpraktijk Bijlmermeer Verloskundigenpraktijk Bijlmermeer.
Op deze site vind je informatie over onze praktijk en kan je indien gewenst. Daarnaast willen wij je informeren over allerlei zaken die met kinderwens, zwangerschap, bevalling en de rol van de verloskundige te maken hebben. Ook tref je een groot aantal links aan die behulpzaam kunnen zijn alvorens je zwanger wordt, tijdens je zwangerschap, de bevalling en daarna.
Verloskunde Medisch Centrum Ganzenhoef MCG.
Wij zijn werkzaam in Amsterdam Zuidoost, Diemen, Duivendrecht, Abcoude, Baambrugge, Loenersloot en een gedeelte van Vinkeveen. Op onze website vind je informatie over onze praktijk, de zwangerschap, de bevalling en de kraamtijd. Ook kun je bij ons terecht voor echos en pretechos.
7 verloskundigen en 1 verloskundelocaties in Amsterdam-Zuidoost solvo.
Verloskundigenpraktijk Bijlmermeer is een verloskundigenpraktijk met meerdere vestigingen in Diemen en Amsterdam Zuidoost. De vestiging Kraaiennest bevindt zich in Amsterdam Zuidoost. De werkzame verloskundigen bieden moeder, partner en baby hier zo compleet mogelijke zorg: vanaf de eerste controle tot na de bevalling. Er komt veel bij een zwangerschap kijken. De verloskundigen kunnen je helpen met het krijgen van overzicht en hebben antwoord op al je vragen. Je kunt bij Verloskundigenpraktijk Bijlmermeer Kraaiennes terecht voor onder andere: Zwangerschapsbegeleiding Prenatale controle bloeddrukmeting, luisteren naar het hartje van de baby, monitoren van de groei, etc. Leefstijladvies Zwangerschapsklachten misselijkheid, etc Gratis zwangerschapscursus zwangerschapsgymnastiek en voorlichting Bevallen in het ziekenhuis Thuis bevallen Miskraam Bloedverlies na bevalling Advies over borstvoeding Het voelen van minder leven bij de baby Anticonceptiezorg De praktijk en de verloskundigen zijn ingeschreven in het Kwaliteitsregister Verloskundigen van de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen KNOV en zorgen dat ze op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Verloskundigenzorg is belangrijk voor de gezondheid van jou en je kindje en wordt door alle zorgverzekeraars vergoed. Je hebt geen verwijsbriefje nodig. Een verloskundige begeleidt je voor, tijdens en na een bevalling.

Contacteer ons