Resultaten voor verloskundige badhoevedorp

verloskundige badhoevedorp
verloskundigen Amsterdam-West, Badhoevedorp.
Op maandagochtend houden wij ook spreekuur in Gezondheidscentrum Pieter Caland aan de Pieter Calandlaan 341. MijnVroedvrouw biedt zorg aan zwangeren uit Amsterdam West, Amsterdam Nieuw West en Badhoevedorp. Woon je in een ander stadsdeel, dan kun je altijd informeren of we ook in jouw gebied verloskundige zorg verlenen.
Verloskunde, voor een rustige begeleiding tijdens je zwangerschap, bevalling en kraamtijd.
Je kunt bij Duo terecht voor de begeleiding van je zwangerschap, bevalling en de kraamtijd. Woon je in de omgeving van Zwanenburg, Halfweg, Haarlem, Spaarndam, Badhoevedorp of Boesingheliede, je bent van harte welkom om je bij ons aan te melden! Bij ons geen haast, maar tijd genoeg voor vragen en voorbereiding op de bevalling! Wij vinden het fijn elkaar te leren kennen tijdens de zwangerschap. Ben je benieuwd naar onze werkwijze, of wil je een keer kennismaken, neem dan contact met ons op! Wat kan je van ons verwachten? Duo praktijk voor verloskunde is een kleine praktijk. Wij zijn werkzaam met twee verloskundigen, Elisabeth Zwiers en Nikkie Koper. Zo kunnen wij jou en je partner leren kennen tijdens de zwangerschap en jullie ons. We plannen wat meer tijd in om belangrijke dingen zoals de bevalling uitgebreid met jullie door te kunnen spreken. Ook als je onzeker bent over wat je te wachten staat, kijken we graag samen met jullie naar hoe we je zo goed mogelijk kunnen begeleiden en de controles naar behoefte aan kunnen passen. Ben je onder zorg bij het ziekenhuis en zoek je een verloskundige die na de bevalling bij je langskomt?
3 verloskundigen in Badhoevedorp.
Verloskundige in Amsterdam, locatie Badhoevedorp, Badhoevedorp. Verloskundige in Amsterdam, locatie August Allebeplein, Amsterdam. Verloskundige in Amsterdam, locatie Badhoevedorp, Badhoevedorp. Verloskundige in Amsterdam, locatie August Allebeplein, Amsterdam. Verloskundige in Amsterdam, locatie Badhoevedorp, Badhoevedorp. Verloskundige in Amsterdam, locatie August Allebeplein, Amsterdam. 5 km 12.
Vroedvrouwen in Amsterdam west.
WAT KUNNEN WE VOOR JE DOEN? Ben je zwanger of wil je zwanger worden en woon je in Amsterdam Nieuw-West, Badhoevedorp of Lijnden, dan ben je bij ons van harte welkom. Ben je onder controle bij de gynaecoloog en zoek je een verloskundige voor begeleiding van je kraambed, dan kun je ook bij ons terecht.
Verloskundigenpraktijk Geboortecentrum Badhoevedorp.
Het is voor ons belangrijk dat elke vrouw op haar eigen manier kan en mag bevallen. Een afspraak maken bij de verloskundige? Bel 020-6831640 tussen 09.30 en 13.00 uur. Je kunt je ook aanmelden via de website www.geboortecentrum.nl. Locatie: swammerdamstraat 20, 1171 XJ Badhoevedorp.
Badhoevedorp Verloskundige in Amsterdam.
Verloskundige in Amsterdam werkt vanuit vijf locaties in Amsterdam West en Badhoevedorp. We zitten nagenoeg elke vrijdagochtend op deze locatie vanaf 09.00. Wij zijn gevestigd in het gebouw van Paramedici Badhoevedorp. Als je aanbelt bij Kamer 2 dan doen we open en kun je plaatsnemen in de wachtkamer.
Vroedvrouwenpraktijk Nieuw West en Badhoevedorp Amsterdam.
Lees hier hoe u uw klacht kunt melden. Er zijn 4 specialisten werkzaam bij deze locatie, waaronder.: Zorginstelling Vroedvrouwenpraktijk Nieuw West en Badhoevedorp, Amsterdam. Zorginstelling Vroedvrouwenpraktijk Nieuw West en Badhoevedorp, Amsterdam. Zorginstelling Vroedvrouwenpraktijk Nieuw West en Badhoevedorp, Amsterdam. Bekijk alle specialisten.
279 verloskundepraktijken rond Badhoevedorp.
279 verloskundepraktijken rond Badhoevedorp. Op dit moment zijn er binnen ZorgkaartNederland 279 verloskundepraktijken rond Badhoevedorp bekend. Het gemiddelde cijfer van alle verloskundepraktijken rond Badhoevedorp is een 8.7 op basis van 1906 waarderingen. Het gemiddelde cijfer van alle verloskundepraktijken in Nederland is een 8.7.

Contacteer ons