Op zoek naar verloskundige leiden?

verloskundige leiden
14 verloskundigen in Leiden.
50 km 705. 100 km 1234. Nog niet op deze site? Meld u nu aan! Meest gewaardeerde verloskundigen in Leiden. Homans-Mc Cormack, F.M. Laatst gewaardeerde verloskundigen in Leiden. Verloskundige Demir, S. Verloskundige Mooibroek, D.P. Verloskundige Kruijf, S. Verloskundige Demir, S.
Verloskundige Sadiye Demir.
Dit maakt voor mij de verloskundige zorgverlening interessant en uitdagend omdat ik iedere cliënt individueel en naar de wens van de cliënt gericht zorg wil verlenen en de kwaliteit van de zorg in de verloskunde wil waarborgen. Mijn visie is dat de zwangerschap, bevalling en kraamperiode fysiologische processen zijn, die wij als verloskundigen in de eerstelijn bewaken en door middel van risico selectie de pathologie herkennen en daar zonodig naar handelen. Tot zover mijn introductie en wie weet tot op een van de locaties waar wij spreek uren draaien, tot ziens! Wij houden spreekuur op de volgende locaties: Op maandag: Gezondheidscentrum Merenwijk, Rosmolen 2 in Leiden.
Verloskundigen LEO Wat is LEO?
Vanuit kracht gebundeld. LEO bundelt de krachten van 12 verloskundigenpraktijken in de regio Leiden, Duin en Bollenstreek en Alphen aan den Rijn en is hierdoor in staat de beste zorg te bieden op het gebied van preconceptie, anticonceptie, zwangerschap, echoscopie, bevalling en nazorg. Dit alles met aandacht voor de vrouw en haar gezin en vanuit de overtuiging dat de verloskundige het verschil maakt tijdens deze bijzondere momenten.
Home.
Meer tijd voor onze zwangere en haar partner. Het beste uit ons zelf kunnen halen voor een optimale verloskundige zorgverlening. Voorkomen van onnodige medicalisering en bewaken van het natuurlijke proces. Altijd beschikbaar zijn voor onze zwangere en haar partner. Per 1 februari 2015 houden wij spreekuur in een andere kamer binnen het Gezondheidscentrum Merenwijk. Kijk onder stagaires in de praktijk voor de uitgebreide beschrijving met betrekking tot de wijzigingen in het spreekuur. Hier vind je ook ander nieuws over de praktijk. De verloskundigenpraktijken uit Leiden en omstreken werken met elkaar samen in Cooperatie LEO.
Verloskundigenpraktijk De Kern Leiden en Leiderdorp Welkom!
Complicaties bij de bevalling. Zie je een foutje op onze website? Contact en route. Welkom bij De Kern, je verloskundige in Leiden en Leiderdorp! Welkom bij verloskundigenpraktijk De Kern! Je kunt bij ons terecht voor zorg tijdens zwangerschap, bevalling en kraambed.
Home Page Verloskundig Centrum De Poort.
Gebruik ons inschrijfformulier als u door uw verloskundige of arts bent verwezen. Wie zijn wij? Maak kennis met ons team van verloskundig echoscopisten, assistentes en manager. Heeft u een vraag of verzoek? Neem dan gerust contact met ons op. Bij een bezoek. Betaling en Tarieven. Waar kunt u ons vinden. Wie zijn wij. Verloskundig Centrum De Poort. 2333 AA Leiden.
Verloskundigen Maatschap Lammenschans Leiden en omstreken Verloskundige-Leiden.
Ben je zwanger en op zoek naar een verloskundigenpraktijk in Leiden en omstreken? Welkom bij de verloskundigenpraktijk Leiden en omstreken. Wij zijn vijf enthousiaste verloskundigen., Marleen van Rijn, Viola Vlogtman, Susanne Kruijf, Daniëlle Mooibroek, Barbara Lapperre. Wij staan klaar om jouw zwangerschap, bevalling en kraambed te begeleiden. De eerste afspraak waarop wij elkaar zullen ontmoeten, plannen we rond de 10e week van jouw zwangerschap. In de prille fase van de zwangerschap kunnen er veel vragen ontstaan, daarom staan wij graag voor je klaar. Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen. Wij zijn aangesloten bij de KNOV. Alle verloskundigen zijn afzonderlijk ingeschreven in het kwaliteitsregister. Dit register waarborgt onze kwaliteit onder meer via verplichte bijscholingen/cursussen ed. Coöperatie verloskundige praktijken LEO.
Leo Praktijken Verloskundig Centrum De Poort.
2224 AX Katwijk. T: 071-4072933 / 06-51338742. Werkgebieden: Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg. 2313 BB Leiden. T: 071-5124040 / 071-5144071. 2352 HS Leiderdorp. T: 071-5897773 / 071-2020304. Werkgebieden: Hazerswoude Rijndijk, Hoogmade, Koudekerk aan den Rijn, Leiden, Leiderdorp, Oud Ade, Roelofsarendsveen, Zoeterwoude Rijndijk.
Verloskundigenpraktijk De Kern Leiden en Leiderdorp Even voorstellen.
Ik zag eens een Oegandese vroedvrouw aan het werk, en raakte onder de indruk van haar bevlogenheid. Als verloskundige bij De Kern probeer ik, samen met mijn collega's, op eenzelfde wijze bij te dragen aan de zelfstandigheid, zelfredzaamheid en het zelfvertrouwen van de zwangere en haar partner. Naast mijn werk bij De Kern ben ik ook voorzitter van LEO, een coöperatie van 13 verloskundige prakijken uit Leiden en de omliggende regio.

Contacteer ons