Resultaten voor verloskundige dordrecht

verloskundige dordrecht
Polikliniek Verloskunde Albert Schweitzer ziekenhuis.
De polikliniek Verloskunde en Rhena zijn 24 uur per dag bereikbaar telefonisch bereikbaar: 078 654 64 46. Ben je zwanger of heb je een baby of peuter en heb je zin om gezellig met andere moeders ervaringen uit te wisselen?
Home De Singel De Singel.
Burgemeester de Raadtsingel 91 E 3311 JG Dordrecht. Bereken je uitgerekende datum. Intake en zwangerschapscontroles. Plaats van bevallen. Tips voor de partner. Na de bevalling. Na de bevalling. Borstvoeding of flesvoeding. Voor kleinschalige, betrokken en. Vier vaste verloskundigen. Ruime ervaring met plaatsen van anticonceptie in eigen praktijk. in eigen pand. Je bent zwanger! Van harte gefeliciteerd! Blijdschap, verwondering, maar misschien ook ongeloof, twijfel, bezorgdheid en heel veel vragen Wat nu? Je bent op zoek naar een verloskundige om je te begeleiden in deze bijzondere tijd.
Lucina verloskundigen in Dordrecht.
LucinaDordrecht Nog maar 3 nachtjes slapen en het ziet er naar uit dat het fantastisch weer wordt! Kijk nog eens op twitter.com/i/web/status/9. 4 dagen geleden via Facebook. Beoordeling door klanten: 92, / 10 alle beoordelingen Copyright 2017 Verloskundigenpraktijk Lucina Dordrecht Hosting: 1-2-appletree.
Verloskundigen in Dordrecht Brabbels.
Ans Pelikaan, verloskundige. Ans Pelikaan, verloskundige. 3329 BC Dordrecht. Nog geen foto's!' Bekijk de vermelding van Ans Pelikaan, verloskundige. 3317 LX Dordrecht. Nog geen foto's!' Bekijk de vermelding van Verloskundigenpraktijk Gruiters. Zwangerschap en de geboorte van je kindje zijn een van de belangrijkste momenten in je leven.
16 verloskundigen in Dordrecht.
Meld u nu aan! Meest gewaardeerde verloskundigen in Dordrecht. Haan-van der Burg, E.M. Laatst gewaardeerde verloskundigen in Dordrecht. Verloskundige Robben, V. Verloskundige Zwaga, A. Verloskundige Filius, M. Verloskundige Utrecht-ten Hove. Verloskundige Sörensen, K. Volg ZorgkaartNederland op Twitter. Partners van ZorgkaartNederland.
De Praktijk De Singel.
Burgemeester de Raadtsingel 91 E 3311 JG Dordrecht. Bereken je uitgerekende datum. Intake en zwangerschapscontroles. Plaats van bevallen. Tips voor de partner. Na de bevalling. Na de bevalling. Borstvoeding of flesvoeding. Maak kennis met Verloskundigenpraktijk De Singel. Kirsten, Mirjam, en Rianne. Wij vormen al vele jaren samen een hecht team. Eerst op de oude Singel en sinds 2008 als onderdeel van gezondheidscentrum Eureka. In 2017 is Manon bij ons werkzaam om ons team te versterken! Met de nodige ervaring op zak maar nog altijd met heel veel plezier gaan graag wij een tijdje met je mee om je in de bijzondere periode te begeleiden. Professioneel en actief kijken we naar jouw wensen en de mogelijkheden. Natuurlijk met het belangrijkste doel voor ogen: een goede gezondheid van jou en je baby! Ik ben Kirsten al 14 jaar verloskundige in deze praktijk!
Verloskundigenpraktijk Vivian l Warm en persoonlijk.
Door onze kleinschaligheid kunnen we de tijd nemen om je goed te leren kennen waardoor we je zo goed mogelijk kunnen voorbereiden op dat wat komen gaat. We hebben zowel overdag als s avonds spreekuren in verschillende wijken in de stad.

Contacteer ons