Meer resultaten voor verloskundige

verloskundige
Verloskundige Praktijk Schoffelen van Vleuten Maastricht.
Welkom in onze Verloskundige Praktijk! Ben je zwanger en zoek je een verloskundige? Wij zijn vijf enthousiaste verloskundigen die graag je zwangerschap, bevalling en kraambed willen begeleiden! Welcome in our Midwifery Practise! Are you pregnant and searching for a midwife?
Zwanger de Verloskundige KNOV.
Als je zwanger bent van een meerling, verwijst de verloskundige je door naar een gynaecoloog. Zoek een verloskundige bij jou in de buurt. Ben je zwanger of heb je een kinderwens? Neem dan contact op met een verloskundige. Over de Verloskundige.
Verloskunde Wikipedia.
In geval van complicaties verwijst de verloskundige naar de gynaecoloog tijdens de zwangerschap bijvoorbeeld: hoge bloeddruk, zwangerschapsvergiftiging pre-eclampsie, diabetes, een eerdere keizersnede of tijdens de bevalling bijvoorbeeld: langer dan 24 uur gebroken vliezen, pijnstillingswens, vruchtwater met meconium, niet vorderen van de ontsluiting of uitdrijving, te veel bloedverlies.
Verloskundige 24Baby.nl.
Als je hebt aangegeven dat je in het ziekenhuis wilt bevallen, bekijkt de verloskundige na binnenkomst of er nog voldoende tijd is om naar het ziekenhuis te gaan en zo ja, of het al tijd is om naar ziekenhuis te gaan.
Verloskundige Wikipedia.
De kraamverzorgende helpt de verloskundige met de bevallingen partusassistentie en biedt zorg aan de kraamvrouw en pasgeborene. Gedurende de zwangerschap bezoekt de aanstaande moeder regelmatig de verloskundige. Zij beoordeelt door middel van een aantal onderzoeken of de zwangerschap zich normaal ontwikkelt.
Folders de Verloskundige KNOV.
Folder met praktische informatie voor jonge aanstaande ouders en opa's' en oma's. Zoek een verloskundige bij jou in de buurt. Ben je zwanger of heb je een kinderwens? Neem dan contact op met een verloskundige. Over de Verloskundige. Zoek een verloskundige.
De verloskundige de Verloskundige KNOV.
Zoek een verloskundige bij jou in de buurt. Ben je zwanger of heb je een kinderwens? Neem dan contact op met een verloskundige. Over de Verloskundige. Zoek een verloskundige. Deze site is een initiatief van de KNOV, de beroepsorganisatie van verloskundigen.

Contacteer ons