Zoeken naar verloskundige nijmegen

verloskundige nijmegen
VCN Verloskundig Centrum Nijmegen Praktijken.
En ook als u later belt bent u welkom. Maar voor informatie over sommige onderzoeken is tijdig aanmelden gewenst. COƖPERATIEVE VERLOSKUNDIGE PRAKTIJKEN NIJMEGEN EN OMSTREKEN CVN. Verloskunde praktijken in Nijmegen.: Heiweg 64a, 6533 PE Nijmegen. bereikbaar/spreekuur tot 13 uur: 024-3558436.
Solopraktijk voor continue begeleiding verloskundige Siegrid Hoekstra.
Ik ben Siegrid Hoekstra, verloskundige in Nijmegen. Met 25 jaar ervaring als verloskundige start ik per 1 januari 2017 een solopraktijk voor continue verloskundige zorg. Dat betekent dat ik je begeleid bij je zwangerschapscontroles, bij de bevalling thuis / in het ziekenhuis en de nazorg in het kraambed.
verloskundige Nijmegen Angela Verbeeten Juno Verloskunde.
Welkom bij Juno-verloskunde, de verloskunde praktijk van Angela Verbeeten, verloskundige Nijmegen. Sinds 2014 werk ik in Nijmegen en omgeving als solo-verloskundige. Omdat de praktijk klein is ben ik flexibel. Ik neem alle tijd en aandacht voor een persoonlijke begeleiding van jouw zwangerschap en bevalling.
Cyclus Verloskunde Praktijk Nijmegen Verloskundige Nijmegen Zwanger.
Bij ons kun je terecht voor volledige verloskundige zorg indien je woont in Nijmegen tot aan het Maas-Waalkanaal, Lent, Oosterhout Nijmegen-Noord, Berg en Dal, Ubbergen, Beek, Ooij, Erlecom, Kekerdom, Leuth, Millingen en een klein stukje Duitsland Zyfflich, Wyler en Kranenburg.
Verloskundige Praktijk St. Anna in Nijmegen.
Zwangerschap en de geboorte van een kindje zijn hele bijzondere gebeurtenissen die wij graag goed begeleiden en samen met jullie delen. Op deze site is veel informatie te vinden, niet alleen over de zwangerschap, bevalling en kraambed maar ook over onze verloskundige praktijk in Nijmegen en het kinderwensspreekuur.
46 verloskundigen in Nijmegen.
CWZ Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis Nijmegen, Nijmegen. Verloskundige Praktijk St. Verloskundig Centrum Nijmegen en omstreken, Nijmegen. Verloskundige Praktijk Druten en West Maas en Waal, Druten. Verloskundige Praktijk Nijmegen-West, Nijmegen. Verloskundige Praktijk Nijmegen-West, Nijmegen. Verloskunde Praktijk Cyclus, Nijmegen. CWZ Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis Nijmegen, Nijmegen.
Verloskundige Praktijk Nijmegen West.
Wij zijn 25 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en hebben een gemiddeld cijfer van 93. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering. verloskundig samenwerkingsverband SAMEN. Binnen SAMEN regio Nijmegen werken verschillende organisaties samen om te zorgen dat jouw zwangersch. Verloskundige Praktijk Nijmegen West.
8 verloskundepraktijken in Nijmegen.
Het gemiddelde cijfer van alle verloskundepraktijken in Nijmegen is een 9.2 op basis van 52 waarderingen. Het gemiddelde cijfer van alle verloskundepraktijken in Nederland is een 8.9. Sorteren op Relevantie. Naam a z. Naam z a. Cijfer hoog laag. Cijfer laag hoog. Aantal waarderingen hoog laag. Aantal waarderingen laag hoog. Verloskundige Praktijk Nijmegen-West. Siegrid Hoekstra, verloskundige praktijk voor continue begeleiding.
Verloskundige Nijmegen Donna Vol verwachting in verwachting?
Annemiek Schuurman is verloskundige, houdt spiralenspreekuren en bestuurslid van de Coƶperatieve Verloskundigen Nijmegen e.o. Cara Simons is verloskundige, zit in het bestuur van het CVN en is Voorzitter van het VSV. Gerard Jansen is verloskundige en versiekundige in het VCN.

Contacteer ons