Meer resultaten voor verloskundige utrecht

verloskundige utrecht
verloskundige utrecht bunnik verloskundigen verloskundigenpraktijk koningslaan rijnhuizenlaan grevelingenstraat oud wulvenlaan.
Wil je meer informatie over zwangerschap en de Ramadan? Lees dan meer op deze pagina. Op onze praktijk is er twee keer per week een echospreekuur. Je kunt hiervoor een afspraak maken tijdens ons telefonische spreekuur. Bij ons in de praktijk kan je je zwangerschapscontroles individueel volgen of in een groep. We werken met Centering Pregnancy groepen. Wil je meer weten over deze manier van zorgverlening? Ben je uitgerekend op.
Verloskundigenpraktijk UVC Utrecht in het Wilhelmina Kinderziekenhuis.
Wij stellen veiligheid voorop. Wij bieden hoogwaardige verloskundige zorg. Wij trachten eerlijke uitleg te geven en duidelijke afspraken te maken tussen u en ons. Het UVC Utrecht is een eerstelijns verloskundige praktijk verbonden aan het Wilhelmina Kinder Ziekenhuis. Wij bestaan uit een team van 19 verloskundigen die met veel plezier en toewijding werken bij het UVC. Als u zwanger bent kunt u bij ons terecht tenzij u naar een gynaecoloog verwezen bent. Goed om te weten is dat u in ons centrum in het WKZ bevalt wij komen tijdens de zwangerschap en bevalling niet bij u thuis. Op het moment dat u overweegt om zwanger te worden is het zinvol om preconceptioneel advies in te winnen bij een van onze verloskundigen.
Geboortes EnZo.
We hebben een enthousiast team dat dag en nacht voor je klaar staat. Onze praktijk is modern eigentijds en vooruitstrevend. Meld je dan nu aan! 25e Centering groep van start. Met veel plezier en enthousiasme bieden wij al ruim 2 jaar CenteringPregnancy aan in onze praktijk. We staan op het punt om met de 25e groep van start te gaan. Vele Centering babys zijn al geboren en het is erg leuk om te horen dat veel van de groepen nog intensief contact met elkaar hebben. Alle echos in de praktijk.
52 verloskundigen in Utrecht.
Verloskundigenpraktijk Utrecht West Marco Pololaan Utrecht. Diakonessenhuis locatie Utrecht Utrecht. Universitair Verloskundig Centrum Utrecht Utrecht. Hoorn-van den Beld C.W. UMC Utrecht Wilhelmina Kinderziekenhuis Utrecht.
Doula verloskunde.
De praktijk is opgedeeld in twee teams van verloskundigen klik hier voor meer informatie. Zodra je weet dat je zwanger bent kun je je aanmelden voor een eerste afspraak en een echo. Per 1-10-2016 alle verloskundige echo's en pretecho's mogelijk in eigen praktijk!
Verloskundigen Breedstraat Utrecht.
Bel ons 030 231 1376. Welkom bij Verloskundigenpraktijk Breedstraat Utrecht. Home Welkom bij Verloskundigenpraktijk Breedstraat Utrecht. Van zwanger willen worden tot en met het kraambed is een bijzondere periode. Bij verloskundigenpraktijk Breedstraat begeleiden we jullie bij dit traject. We bieden persoonlijke en professionele zorg dicht bij huis. Bekijk onze praktijkfilm om meer te weten te komen over onze praktijk en wat wij belangrijk vinden in onze zorg. We werken met een vast team van zes verloskundigen.
Zwanger in Utrecht Verloskundigen Kring Utrecht Home.
Hulp na je miskraam. Heeft u op of aanmerkingen op deze website? Mist u bepaalde informatie? Stuur dan een e-mail naar info@zwangerinutrecht.com. Welkom op de website Zwanger in Utrecht. Zwanger in Utrecht is een website ontwikkeld door het Eerstelijns Verloskundig Cooperatief Midden Nederland voor de aanstaande zwangere en haar partner uit de regio Utrecht. Eerstelijns Verloskundigen Coƶperatie midden Nederland EVC midden NL met zeven verloskundigenpraktijken uit de regio bundelen wij als verloskundigen onze krachten. We maken gebruik van elkaars competenties en vormen samen een sterke vertegenwoordiger van eerstelijns verloskunde in de regio. Dit doen we zodat we nieuwe ontwikkelingen kunnen volgen en initiƫren en de beste zorg blijven bieden! Goede zorg start met goede voorlichting.
Verloskundigenpraktijk Westerkade in Utrecht.
Ben jij op zoek naar een deskundige ervaren en betrokken verloskundige in Utrecht? Meld je dan aan met ons aanmeldingsformulier. In goede handen bij Verloskundigenpraktijk Westerkade! Tijdens je zwangerschap komt er erg veel op je af aan informatie belevenissen en het nodige regelwerk. Dan is een verloskundigenpraktijk met ruime ervaring op het gebied van zwangerschapsbegeleiding wel zo prettig. Naast alle medische zaken hebben wij aandacht voor de emotionele kant van een zwangerschap en geven we advies dat past bij jouw persoonlijke situatie. Bij ons kan je rekenen op deskundige begeleiding aandacht en op enthousiaste verloskundigen die met liefde hun vak uitoefenen.
Verloskundigenpraktijk De Lekbrug.
Met liefde en enthousiasme ondersteund door kennis en ervaring begeleiden wij je op een respectvolle en unieke manier vanaf de eerste echo tot en met de eerste tijd na de bevalling. Uit liefde voor het Liefste.
Home.
Wat kun je in het ziekenhuis krijgen tegen pijn? Vitamine K en D. Welkom op de website van Verloskundigenpraktijk Utrecht West. Wij bieden volledige verloskundige zorg. Dit houdt in dat wij je bij een kinderwens de zwangerschap de bevalling en het kraambed begeleiden. Wij begeleiden zowel thuis als poliklinische bevallingen. Persoonlijke zorg en zorg op maat vinden wij belangrijk en daarom bezoeken wij je thuis tijdens de bevalling in het kraambed en bij spoed. In onze praktijk werken wij met vijf vaste verloskundigen. Je ontmoet ons afwisselend tijdens het spreekuur zodat je ons allemaal leert kennen voordat je gaat bevallen.

Contacteer ons