Op zoek naar verloskundige meppel?

verloskundige meppel
Het Verloskundig Centrum Meppel en de Wolden in Meppel Kraamzorg Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Onze bezoekers over Het Verloskundig Centrum Meppel en de Wolden. Algemene indruk van dit bedrijf.: Beoordeling service van dit bedrijf.: Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf.: Gerelateerde bedrijven Het Verloskundig Centrum Meppel en de Wolden. De Kraamvogel NO B.V. Icare Kraamzorg De Kraamvogel. F.de Jong verloskundige.
Het Verloskundig Centrum Meppel en de Wolden Meppel.
Zorginstelling Het Verloskundig Centrum Meppel en de Wolden, Meppel. Kasteel-de Leeuw, A.G.M. Zorginstelling Het Verloskundig Centrum Meppel en de Wolden, Meppel. Zorginstelling Het Verloskundig Centrum Meppel en de Wolden, Meppel. Bekijk alle specialisten. Alle verloskundepraktijken in Meppel. Alle zorgaanbieders in Meppel.
Spectrum Medisch Centrum Meppel.
Je hoeft hiermee als zwangere vrouw uit de omgeving van Meppel en de Wolden niet meer te shoppen naar de verschillende soorten zorg. Wij bieden binnen de muren van Spectrum Medisch Centrum Meppel naast verloskundige zorg ook zorg door gynaecologen, kraamverzorgenden, lactatiekundigen, mensendiecktherapeuten en een fysiotherapeute gespecialiseerd in bekkenbodemproblematiek.
2 verloskundelocaties in Meppel solvo.
Het Verloskundig Centrum Meppel en de Wolden. Een verloskundige begeleidt je voor, tijdens en na een bevalling. Ook kun je bij een verloskundige terecht als je nog niet zwanger bent maar het wel graag wil worden. Tijdens een zwangerschap ga je zon tien tot veertien keer naar de verloskundige.
Hartelijk welkom bij Het Verloskundig Centrum Meppel en de Wolden Het Verloskundig Centrum Meppel en de Wolden.
Ons werkgebied bevat de stad Meppel en de omliggende dorpen: Ansen, Berghuizen, De Wijk, IJhorst, Koekange, Koekangerveld, Nijeveen, Oosteinde, Rogat, Ruinen, Ruinerwold, Veeningen, Wanneperveen en Zuidwolde. Wij staan graag voor je klaar met persoonlijke begeleiding en alle informatie waar je behoefte aan hebt. Eind 2013 zijn we gestart met een nieuw samenwerkingsverband: Rondom Geboortezorg. Hierbij bieden we binnen de muren van ons Verloskundig Centrum, naast verloskundige zorg ook zorg door gynaecologen, kraamverzorgenden, lactatiekundigen, een mensendiecktherapeut, een fysiotherapeute gespecialiseerd in bekkenbodemproblematiek, een yogadocente en een zwangerschapsmasseuse.
Het Verloskundig Centrum Meppel en de Wolden Startpagina Facebook.
Een aantal jaren geleden is de verloskunde immers al uit Meppel vertrokken. Voor verloskundige hulp in het ziekenhuis geldt straks een reistijd van minimaal een half uur en dat kan echt niet. De gemeente gaat samen optrekken met de gemeente Hoogeveen, inwoners en andere organisaties om te proberen Treant op andere gedachten te brengen.
5 verloskundigen in Meppel.
Het Verloskundig Centrum Meppel en de Wolden, Meppel. Het Verloskundig Centrum Meppel en de Wolden, Meppel. Kasteel-de Leeuw, A.G.M. Het Verloskundig Centrum Meppel en de Wolden, Meppel. Het Verloskundig Centrum Meppel en de Wolden, Meppel. Het Verloskundig Centrum Meppel en de Wolden, Meppel.

Contacteer ons